Over ons

Ansjo is een full-service bureau gelegen te Antwerpen. Reeds meer dan 15 jaar bouwen we websites en bedenken we nieuwe concepten voor verschillende communicatiekanalen. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

U kunt bij Ansjo terecht voor o.a. het realiseren van uw nieuwe website (van vormgeving tot implementatie), het vernieuwen of optimaliseren van uw bestaande website, het ontwerpen van een webwinkel, het ontwikkelen van nieuwe huisstijl, verzorgen van e-mailings. Wij kunnen ook een CMS opleiding bij u op kantoor verzorgen.

Een combinatie van strategie, ontwerp, techniek, functionaliteit en vindbaarheid zorgt ervoor dat u niet alleen een mooie maar bovenal een succesvolle website krijgt.

 

Methodologie

Onze werkwijze is gebaseerd op 5 pijlers.

Stap 1 : Ontdek

Hoe meer we weten, hoe beter het resultaat...

In de eerste stap maken we kennis met de klant en bespreken we de tijd en het budget, de beschikbare informatie en welke informatie er nog moet verzameld worden. Wij verzamelen de vereisten en wensen van de klant, proberen zijn visie en zijn positionering in de markt beter te begrijpen en onderzoeken de mogelijkheden om zijn doel te bereiken.

Stap 2 : Plan

In het begin was er niets...

Met de bagage terug van onze ontdekkingsreis werken we een transparant concept uit en, indien gewenst, maken we een functioneel ontwerp. We evalueren de criteria, tijdslimiet en het budget van de klant en maken een offerte.

Stap 3 : Design

Creatie en prototyping...

Na goedkeuring van de offerte, het bespreken van het concept en eventuele wijzigingen, starten we met het maken van een grafisch model of prototype. In deze fase moet ook gestart worden met het vergaren van de benodigde teksten, illustraties, afbeeldingen en technologie├źn. Na goedkeuring van het prototype gaan we over tot de productie of uitvoering.

Stap 4 : Uitvoering

Programmatie, implementatie, testen...

Tijdens deze fase produceren we het eindproduct. Tekst, beeld en geluid worden geïmplementeerd in het ontwerp. Animaties worden verder uitgewerkt. De toepassing wordt getest. Het product wordt opgeleverd en aanpassingen worden gedaan daar waar dit nodig is.

Stap 5 : Evaluatie

Evalueren en leren...

Na oplevering doorlichten we het finale project. Wat is de beoordeling van de klant? Werkt alles naar behoren? Hebben we ons doel bereikt? Kunnen we het in de toekomst nog beter doen en zo ja, hoe doen we dat?

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend
Jim Michelscontact met me op

Jim Michels

M +32 (0)477 42 99 84

E Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Business concept

Onze waarden

  • Persoonlijk contact
  • Snelle oplevering
  • Correcte prijs
  • Kwaliteit
  • Competentie
  • Flexibel
  • Eenvoud

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier hier in.
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Of bel me op via 0477 42.99.84.