Lightspeed webwinkel

Alles-in-1 webwinkel

Starten met uw eigen webwinkel was nog nooit zo toegankelijk voor KMO's als voorheen. Met de webwinkel van Lightspeed zet u in geen tijd uw producten op het web te koop. Alles wat u nodig heeft om uw online winkel tot een succes te maken zit er in. Zoals de website, betaalsystemen, facturatie en orderbeheer, voorraadbeheer, rapportage. U kunt zich volledig richten op de verkoop van uw producten, zonder technische kennis.

 

Enkele belangrijke voordelen van Lightspeed

  • Bewezen webshop, reeds meer dan 10.000 webwinkels gebruiken het
  • Betrouwbare hosting met 24/7 monitoring
  • Geen dure onderhoudscontracten, updates inclusief
  • De laagste transactiekosten, met Lightspeed Payments
  • Telefonische ondersteuning door specialisten
  • En veel meer

 

Snel online met uw webwinkel,
al vanaf €49/maand

Ansjo is SEOshop Bronze PartnerWij zijn Lightspeed Bronze partner, met reeds meer dan 15 jaar kennis op het gebied van e-Commerce. Naast de menig bekende (en minder bekende) Amerikaanse webshop systemen is Lightspeed "le meilleur des mondes possibles" voor het Europese continent. Met deze websoftware baat je op een korte tijd de beste online winkel uit.

Onze toegevoegde waarde zit in de opbouw van uw webwinkel op het vlak van design en functionaliteit. De perfecte weergave voor smartphones, tablets, notebooks en desktops. En uiteraard, een goede vindbaarheid op het internet.

Wij helpen u om uw webshop professioneel op te zetten voor online verkoop.

 

Gratis 14-dagen testen!

U hoeft geen software te installeren, alles gebeurt online in uw webbrowser. Het enige wat u moet doen om aan de slag te gaan is een GRATIS account aanmaken.

 

SEOshop backoffice

Lightspeed backoffice

SEOshop Steak A Manger

Webwinkel Steak A Manger - www.steakamanger.be

 

Webwinkel

Start vandaag uw 14-dagen gratis demo

Mijn winkel starten

Lightspeed

Wat is Lightspeed?

Lightspeed is het snelst groeiende e-Commerce platform in Europa. Het wordt aangeboden als een SaaS (Software as a Service) aan bedrijven om hun eigen online store op te zetten.  Lightspeed is zowel geschikt voor kleine zelfstandigen als voor grotere bedrijven, zoals Philips, Samsung Parts, National Geographic, Madame Tussauds. Met zijn meer dan 80 gepassioneerde werknemers, met hoofdkwartier in Amsterdam, werken ze iedere dag aan de innovatie en internationalisatie van dit snel groeiende Europees mid-market e-Commerce platform.

Uitstekend platform met uitstekende service!

Lightspeed biedt een uitstekend, stabiel en schaalbaar platform met daarbij een uitstekende service van zowel sales als support. Altijd nieuwe ideeën en nieuwe functionaliteiten. Vragen worden door support erg snel beantwoord. Ze snappen e-commerce en het belang van je business en willen je graag helpen, en dat is erg prettig samenwerken. Erg tevreden dus. Top!

Bert, De Groene Drogist

 

 

 

 

Offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier hier in.
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Of bel me op via 0477 42.99.84.