Joomla/Wordpress upgrade

Joomla upgrade diensten

Loop je vast met je oude Joomla! of WordPress website? Sommige onderdelen van je website werken niet meer of ondersteunen de laatste plugins of extensions niet meer? Het upgraden van een website is een technisch proces dat niet voor iedereen is weggelegd. Als CMS experts weten we waar de knelpunten liggen en hoe deze juist op te vangen. In de praktijk komt het erop neer dat je eigenlijk een nieuwe website krijgt.

In een eerste fase gaan we je website dupliceren op een andere plaats. Na de upgrade kan je jouw nieuwe site controleren en feedback geven. Pas dan verhuizen we je website naar jouw domeinnaam.

 

Waarom moet ik mijn website upgraden?

Er zijn verschillende redenen om je website up-to-date te houden. Eén van de belangrijkste redenen is om te helpen voorkomen dat hackers, virussen en andere schadelijke software toegang krijgen tot uw computer. Een gehackte website is dikwijls niet meer bereikbaar voor uw klanten en is eveneens veel moeilijker te upgraden.

Daarnaast heb je dan weer alle voordelen van de laatste technische snufjes die je kan benutten voor je business, bijvoorbeeld het responsive maken van je site zodat deze mooi wordt weergegeven op alle toestellen zoals smartphones, tablets, laptops en desktops.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het upgraden en/of migreren van een website is sterk afhankelijk van de complexiteit (grootte, gebruikte plugins/extensions) van je website. De minimum startprijs voor kleine websites bedraagt €750. Wij stellen hiervoor ook extra beveiligingsmaatregelen voor! Om een exacte prijs te kunnen geven, is het belangrijk om een volledige analyse van de CMS back- en frontend te maken. Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

 

Joomla logo Wordpress logo

 

6 belangrijke redenen om uw website nu up te graden:

01 Betere bescherming tegen mogelijke beveiligingsrisico's

02 Meer functionaliteiten

03 Up-to-date voor de toekomst

04 Snellere website respons

05 Mobiel vriendelijk

06 Kleine investering versus kosten op lange termijn

 

Wat kunnen we voor u doen?

  • Joomla upgraden naar laatste versie?
  • Opleiding leren werken met Joomla?
  • Joomla website upgraden
  • Uw Joomla website redesignen
  • Joomla! Componenten, Plugins, Templates.

 

 

 

 

Offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier hier in.
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Of bel me op via 0477 42.99.84.